Länk till startsidan för NVK

NVK.se

Öppna mobilmenyn

Lediga jobb

Tillsammans arbetar vi för att kommuninvånarna i både Fagersta och Norberg ska trivas så bra som möjligt. Hjälp oss att uppnå de mål vi har satt upp för vår organisation, börja jobba hos oss.

Utredare

Arbetsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Fagersta och Norberg

Län: Västmanlands län

Land: Sverige

Referensnummer: 2023/23

Kontaktperson(er)

Fackliga företrädare

Sista ansökningsdatum:

2023-10-05

Ansök nu

Kansli

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, NVK, är ett kommunalförbund där medlemmarna är Fagersta och Norbergs kommuner. Huvudkontoret finns i Fagersta och med platskontor i Norberg. Förbundet ansvarar för driften av bostäder, verksamhetsfastigheter, gator och vägar, vatten och avlopp, parker, skogar, fritidsanläggningar, IT samt lokalvård. NVK leds ytterst av dess direktion som utses av Fagersta och Norbergs kommuner. Direktionen har det övergripande ansvaret där förbundschefen ansvarar för den strategiska och operativa ledningen av verksamheten. NVK har ca 150 anställda och omsätter 400 miljoner.

Om arbetsplatsen – det här är vi!

Du kommer ingå i NVK:s kansli. Kansliet har nio medarbetare som arbetar stödjande mot alla förbundets verksamhetsområden och verkar bland annat som internkonsulter som svarar för specialistkunskaper och utredningar. Detta medför en varierad vardag med många kontaktytor.


Ditt uppdrag

Som utredare hos NVK kommer du bereda ärenden inför politiska beslut genom att;
- samordna och genomföra utredningar,
- handlägga aktuella ärenden,
- samordna remissvar.
För vissa ärenden kommer du ha delegation att fatta beslut.

NVK har som ambition att arbeta mer med kvalitetsfrågor och du kommer vara en viktig del i det utvecklingsarbetet. Du kommer jobba nära förbundets ledning med olika former av utvecklingsinriktat arbete.

För oss är det viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du kommer ingå i kansliets utredningsgrupp med specialister där syftet är att utbyta kunskap och erfarenhet och samarbeta som ett team.

Du behöver ha god kommunikationsförmåga både i tal och skrift.Dina kvalifikationer och meriter

Du har högskoleutbildning inom samhällsvetenskap eller likvärdigt

Vi tänker att du är strukturerad, lösningsorienterad och tycker det är roligt att skapa goda relationer både externt och internt.

Du behöver ha god datorvana och ha lätt för att lära dig navigera mellan olika applikationer och system.

Det är meriterande om du har kunskap om hur kommunal verksamhet och offentliga organisationer fungerar.

Körkort B är ett krav.

Följande egenskaper är viktiga för tjänsten:
Strukturerad
Resultatoritenterad
Samarbetsorienterad
Lösningsorienterad
Analytisk

Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare och kollegor som skapar samhällsnytta varje dag och därmed en bättre vardag för våra invånare.

Vi tror att trivsel och goda arbetsprestationer hänger samman och jobbar därför aktivt för en god arbetsmiljö och att skapa förutsättningar för en god hälsa. Hos oss är du ansluten till Företagshälsovård och har möjlighet till friskvårdsaktiviteter.