Våra bostäder i Norberg

Här finns information om våra bostadsområden i Norberg.

Genom att klicka på följande länk kan du lokalisera bostäderna. NVK:s hyresfastigheter i Norberg.

Resedan

Resedan

Centralt beläget på Kornettgatan 9-13 finns fyra trevåningshus. Fyra trappuppgångar har tillgång till hiss och vissa lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Totalt finns 49 lägenheter. På Kornettgatan 9 finns matsal på nedre plan där Socialförvaltningen driver lunchservering för de äldre. Hushållsel och värme ingår i hyran.

På Kornettgatan 15 finns Resedans Trygghetsboende från och med november 2013 för dig som är över 70 år och vill bo lite bekvämare. Hiss finns i samtliga fyra trappuppgångar.

Svanen

Svanen

På Esbjörnsvägen 18 A-F och Ringvägen A-G ligger fyra trevåningshus med 112 lägenheter centralt belägna i närheten av Norbergsån. Området har en trevlig innergård och två tvättstugor i markplan. Några lägenheter i markplan är tillgänglighetsanpassade. Hushållsel betalar hyresgästen själv. Värme går i hyran.

Syrenen

Syrenen

Syrenen är ett litet radhusområde bestående av sju längor och totalt 35 marklägenheter. Hyresgästen har en liten gräsyta på entresidan och en uteplats på baksidan. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torkskåp. Man tecknar eget elabonnemang och sköter själv sin uteplats. Värmen består av eluppvärda radiatorer som går på hyresgästens abonnemang.

Skallberget

Skallberget

Gul-, Järn och Sävsparvsvägen är ett radhusområde med hyreslägenheter där du bor "nästan som i villa". Du har din egen tomt på fram- och baksidan. Området har 94 lägenheter och en gemensamhetslokal som man kan hyra för fester och dylikt. Lägenheterna består av enplans eller tvåplans, är utrustade med tvättmaskin och torkskåp. Redskap för att sköta om grönytorna finns i den gemensamma redskapsboden.

Dokument och länkar:

Senast ändrad:

Var informationen till din hjälp?
Feedback